Beoordelingen van Ninja By The Foodmarket Amsterdam

Recente recensies van Ninja By The Foodmarket Amsterdam

5 sterren na 88 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As always... heerlijk!! De lekkerste sushi!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse en betaalbare pokebowl. Ik ben fan!

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Very delicious as always. I really recommend to try the specials and tatakis 👌 I would only recommend to offer the ginger in a different container where it fits more instead of many mini plastic bags. Other than that, I really recommend!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon verdomd lekker!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi en pokebowl besteld. Wij bestellen wel vaker en elke keer weer goed. Persoonlijk handgeschreven kaartje is zeer attent! Bezorging is ook op tijd. Zeer tevreden!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker zal weer bestellen!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende combinatie van sushi en sashimi dat nog steeds niet verveelt. Verser krijg je het niet. Soms zit er zelfs een handgeschreven kaartje bij en een extra stukje vis/sushi. Heerlijk. Tot vlg week!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd... perfect, vers, niets op aan te merken!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smaakvolle sushi. We bestellen hier met plezier iedere vrijdag om het begin van het weekend te vieren. Goede service en bezorging ook.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top 👍

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en lekker. Voor het eerst hier besteld.

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker weer! En vooruit besteld en precies op tijd bezorgd! Top

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten! Met zorg ingepakt en oog voor kwaliteit. Snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e bestelling bij Ninja. Keurig op tijd bezorgd. Leuk kaartje erbij. Heerlijke verzorgde sushi. Wordt vervolgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top 👍

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt een van de lekkerste sushi die ik ooit heb gegeten, zo vers en ook lekkere combinaties

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker weer.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk...... genoten. Bedankt!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is lekker, maar waarom zijn jullie altijd zo zuinig met het geven van sojasaus. Elke keer weer teleurstellend.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord top! ❤

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en netjes bezorgd, netjes de tijd aangegeven en heerlijke verse sushi. aardige bezorger, echt top!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaak besteld, nog nooit teleurgesteld. Ik vind vooral de aburi (geflambeerde) sushi lekker en de rock is ook helemaal goed

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn zo blij dat we Ninja ontdekt hebben, dat we in een week tijd 3x besteld hebben. Oprecht de lekkerste sushi ooit. Vooral de Ebi Rock is echt food porn. En de leuke kaartjes die je erbij krijgt zorgen ervoor dat je al gelukkig bent nog voordat je een hap genomen hebt!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De shushi was fantastish op tijd bezorgd en echt heel erg lekker! Top zeker nog een keer bestellen!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg goed! Helaas was het bakje met chilisaus in de tas open gegaan waardoor alles plakte onder de chilisaus...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vers. Voor half 7 besteld en ook om half 7 ontvangen. Een lief persoonlijke kaart bij de sushi is zeer attent.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en superlekker !

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb de Global Sushi Box nu al voor de 2e keer besteld en we hebben er zeer van genoten. Top sushi!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd zeer smaakvol bezoringing netjes op tijd. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer lekker vers en goed gevulde Sushi hapjes. 1 minpunt prijs en kwaliteit van de Geflambeerde garnaal, kaas, sesam-teriyaki saus. Belachelijke duur €2,50 voor 1 klein garnaal. Volgens mij geneens geflambeerd. Was meer rijst dan wat op het plaatje staat met de 3 garnalen.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer perfecte kwaliteit sushi en heerlijke KFC; Snelle levering en attent kaartje! Top!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere malen hier besteld en ze hebben ons nog nooit teleurgesteld. Heerlijke sushi!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

By FAR de beste sushi in NL!!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit eten, sushi was erg lekker. En alles op tijd bezorgd.

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al 2 keer Sushi gegeten en beide keren was het heerlijk vers , zeer smakelijk en goed opgediend. Alles op de afgesproken tijd bezorgd !

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het harstikke lekker , ze zij aardige mensen ,

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersmaakvol. Zeer snel bezorgd. Aanrader.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was zeker de moeite waard om vanuit Alphen aan den Rijn sushi af te halen. Ik en mijn kids hebben genoten. Voortaan gaan we hier sushi eten. Best sushi ever!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was echt verrukkelijk!!! Top ook de service en het leuke kaartje super bedankt😍 tot snel ik geef jullie een dikke 10

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi is heerlijk vers en de service is top! Wat wil je nog meer?

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer dat ik bestel, tweede keer dat ik zeer tevreden ben over de kwaliteit.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij halen onze sushi nooit meer ergens anders sinds we weten hoe lekker de sushi van Ninja is. Heerlijk eten, ook de poké bowls erg lekker. Service ook perfect, echt een aanrader!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e x besteld. Wederom lekker maar de eerste keer lekkerder. Dit keer was alles een beetje “geplet”. Sushirijst iets te droog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top en nog is topppp

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Netjes op tijd, heerlijk vers en een leuk persoonlijk kaartje erbij. Echt een aanrader!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met stip de beste thuis bezorgd Sushi :) aanrader

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijke verse sushi! De KFC honey butter was zeer smaakvol en mals, echt een aanrader!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi en heel vers! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker jullie blijven me vaste sushi adress

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorgers! Heeerlijke sushi! Leuk dat ze een persoonlijk berichtje erbij doen!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker !!! Precies op verwachte tijdstip bezorgd ! Volgende keer graag meer soja saus..

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld bij ninja sushi. En beide keren erg lekker! Beste sushi in de buurt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede service. Sushi is vers en smaakt heel goed. Ik heb vaker besteld en het is ieder keer even lekker.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi’s, veel keus (de Rock is zeker een aanrader en de Koreaanse kippenvleugels honing en boter zijn ook te lekker) en altijd keurig op tijd. We kunnen niet wachten tot ze open mogen en we alles kunnen proeven!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HELEMAAL TOP. Zo ongelooflijk lekker. Hier ga ik nog veel vaker bestellen. Snel klaar en voor de aangegeven tijd bezorgd door vriendelijke bezorger. Aanrader voor de sushiliefhebber. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer besteld in 1 week. Zo lekker beste bezorg sushi restaurant in amsterdam. Ik mis alleen de crunch sushi op het menu.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke sushi hebben we gegeten. Vers en goeie smaak. Hier gaan we vaker bestellen.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top-gewoon super vers; lekker maar vooral heel smaakvol

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en sashimi!. Super goede service. Was iets misgegaan met de afhaalbestelling, Ninja kwam daar zelf achter en hebben het heel netjes nabezorgd met een kleine attentie. Wij kunnen niet wachten om er ook echt uit eten te gaan

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb bij ninja sushi bestelt heb heerlijk gegeten ik moet zelf glutenvrij eten ze hebben netjes aangegeven wat glutenvrij is en apart verpakt wel fijn dat ze serieus met allergieën om gaan het is zeker voor herhaling vatbaar

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP TOP TOP!!! Wat een smaken. Ben blij dat ik bij jullie besteld heb. Super tevreden!! En niet te vergeten de bezorgtijden waar jullie gehoor aan hebben gegeven! Zwaar voor herhaling vatbaar in het jaar 2021!. En super leuk het geschreven kaartje dat erbij zat.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben de prettig geprijsde openingsactiebox besteld met extra edamameboontjes. De box is mooi opgemaakt, bevat genoeg variatie maar is voorzichtig met vis (totaal 4 nigiri van de 40 - de rest is vega, vlees of surimi). Je zou hopen dat ze met een openingsactie iets meer laten zien wat ze kunnen dan maki met avocado of komkommer - maar de kwaliteit maakt wel dat ik nog een keer uitgebreider a la carte ga bestellen. Kijken wat ze kunnen voor iets meer geld. Boontjes zijn heerlijk, bezorging is keurig op tijd en vriendelijk.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was onze 1ste x. Wat een services en vriendelijkheid! Netjes optijd bezorgd! Alles heerlijk vers. En kers op de taart ook nog een leuke kerstkaart erbij! Ook voor jullie een mooie jaar gewenst. Groetjesssss

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk, we komen zeker terug. Hopelijk gaan jullie ook leveren in zwanenburg/lijnden/badhoevedorp.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende service, kwaliteit van de sushi is perfect! Personeel is ook zeer vriendelijk!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, zowel de sushi als de warme gerechten 😊 snel bezorgd ook, met een persoonlijk berichtje, heel leuk 😁 gaan we zeker nog een x doen👍

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Snelle service en de sushi was overheerlijk=D

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi! (@Ninja: kijk wel nog even naar jullie website want 10% korting bij afhalen lijkt niet te worden verrekend. En vermeld ook even wat je bij je bestelling krijgt: soja, gember etc.)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zeker lekker en snel geleverd!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top! Heerlijk gegeten.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Quality is great, and their prices are average. Definitely 5* in price quality ratio

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Producten en service was top. Wederom heerlijk genoten van het bestelde eten.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker. We hadden verschillende soorten sushi, yakitori spiesjes, kip gyoza en Korean fried chicken. Alle gerechten hebben ons goed gesmaakt (de spicy tonijn is ook echt lekker goed spicy). Bezorging was ook netjes op tijd en de bezorger was vriendelijk. Aanrader!